/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Actorul spaniol Juan Joya Borja, cunoscut pentru râsul său unic, a murit. Era internat din septembrie

29 aprilie 2021, ora 10:06

Actorul spaniol Juan Joya Borja a murit la vârsta de 65 de ani. Actorul a ajuns faimos la nivel internaţional prin râsul său unic. Popularul actor şi om de televiziune, mai cunoscut sub numele de „El Risitas”, a murit la spitalul Virgen del Rocío din Sevilla.

„El Risitas” a fost transferat de la Spitalul Caridad din Sevilla, unde era internat din luna septembrie a anului trecut, la Spitalul Universitar Virgen del Rocío, după o recidivă bruscă a bolii sale, scrie Romania TV, cu referire la ABC.

Îndrăgitul om de televiziune a încetat din viaţă la scurt timp după transfer.

Juan Joya Borja a ajuns cunoscut în anii 2000 cu apariţiile sale la programele „El vagamundo” sau „Ratones coloraos”, unde şi-a povestit experienţele alături de acum defunctul „El Peíto”. Râsul, glumele, personalitatea şi celebrul său slogan „cuñaooo” i-au adus porecla „El Risitas”.

Actorul a ajuns faimos la nivel internaţional în urma unui videoclip ce s-a viralizat pe Reddit în 2014. Râsul său unic a făcut înconjurul lumii, iar suprapunerea sa cu diferite texte amuzante a creat numeroase clipuri virale și meme-uri pe internet.

Videoclipul original cu momentul cu râsul isteric este din 2007, iar Juan Joya Borja povestea la acel moment prima sa zi de muncă la un restaurant de lângă ocean.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram