/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Capitala, decorată pentru sărbătorile pascale

missing
29 aprilie 2021, ora 14:18

În Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” sunt amenajate tradiționalele decorațiuni luminoase, specifice sărbătorilor de Paști. Cele 20 de instalații sunt sub formă de ouă-gigant, figurine de îngeri, iepurași, lumânări pe pilonii de iluminat și flori.

Aranjamentele vor fi conectate vineri seara, 30 aprilie, odată cu conectarea iluminatului public stradal. Decorațiunile vor rămâne în Scuarul Catedralei până la Paștele Blajinilor.

Anul acesta nu au fost alocate surse financiare pentru decorațiuni noi, astfel că sunt folosite ornamentele din anii trecuţi.

Primăria Chișinpu anunță că în perioada sărbătorilor va fi conectat iluminatul decorativ pe arterele principale din sectoarele orașului.

Foto: Primăria Chișinău

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram