/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Edilul Capitalei și Guvernatorul orașului Sankt Petersburg au semnat un Acord de colaborare între cele două orașe

missing
29 aprilie 2021, ora 12:34

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, și Guvernatorul orașului Sankt Petersburg, Alexandr Dmitrievici Beglov au semnat un Acord de colaborare între orașul Sankt Petersburg și Chișinău în domeniul în domeniul comercial-economic și cultural, pentru perioada 2021-2024.

Despre aceasta a anunțat edilul Capitalei, care se află zilele acestea o vizită oficială la Sankt Petersburg, la invitația administrației regionale și a conducerii orașului.

„Astăzi cu Guvernatorul orașului Sankt Petersburg, Alexandr Dmitrievici Beglov, am semnat un Acord de colaborare dintre Primăria orașului Chișinău cu Sankt Petersburg în domeniul comercial-economic și cultural, pentru perioada 2021-2024. Acest Acord va deveni o punte de acces între orașe, precum și în relațiile bilaterale între țările noastre”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Edilul susține că autoritățile municipale de la Chișinău au ce învăța de la autoritățile ruse și speră că relațiile dintre cele două orașe se vor dezvolta.

„Avem ce învăța de la autoritățile din Sankt Petersburg în ceea ce privește dezvoltarea orașului prin păstrarea aspectului istoric, gestionarea eficientă a subdiviziunilor primăriei, modernizarea sistemului de transport, păstrarea și valorificarea tezaurului cultural. Sper că relațiile dintre Chișinău și Sankt Petersburg se vor dezvolta multilateral. După vizita pe care am efectuat-o anul trecut am avut parte de susținere din partea colegilor din Sankt Petersburg pe mai multe domenii”, a punctat Ceban.

Ceban anunță că este programată semnarea unui Acord de colaborare între sectorul Botanica – cel mai mare sector al municipiului Chișinău și unul dintre sectoarele din capitala de nord a Federației Ruse.

Sursa: Facebook/Ion Ceban

Sursa: Facebook/Ion Ceban

Sursa: Facebook/Ion Ceban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram