NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, continuă tradiția de a premia performanțele sportivilor din țara noastră.

De această dată, de premii bănești s-au învrednicit halterofilii care au cucerit medalii de aur, argint și bronz la Campionatul european, desfășurat recent la Moscova, dar și antrenorii lor. Elena Câlcic și Daniel Lungu au primit câte 10 mii de lei, iar Marin Robu – 7 mii de lei. Efortul antrenorului Sergiu Crețu a fost răsplătit cu 10 mii de lei.

Premii au fost acordate și antrenorilor secunzi.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!