/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ NGM Company a premiat medaliații Campionatului european de haltere

missing
29 aprilie 2021, ora 15:56

NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, continuă tradiția de a premia performanțele sportivilor din țara noastră.

De această dată, de premii bănești s-au învrednicit halterofilii care au cucerit medalii de aur, argint și bronz la Campionatul european, desfășurat recent la Moscova, dar și antrenorii lor. Elena Câlcic și Daniel Lungu au primit câte 10 mii de lei, iar Marin Robu – 7 mii de lei. Efortul antrenorului Sergiu Crețu a fost răsplătit cu 10 mii de lei.

Premii au fost acordate și antrenorilor secunzi.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram