Prințul William și Kate Middleton sărbătoresc, joi, 29 aprilie 2021, aniversarea a zece ani de la căsătorie. Cu această ocazie, cuplul regal a dat publicității două fotografii noi, realizate săptămâna aceasta la Palatul Kensington de fotograful Chris Floyd. 

În prima imagine, William şi Kate apar unul lângă celălalt, așezați pe o creangă de copac, prinţul o priveşte pe Kate în timp ce aceasta se uită în depărtare. Cea de-a doua imagine îi înfăţişează pe cei doi îmbrăţişaţi în curtea palatului.

Kate poartă o rochie de culoare bleu, cu motive florale, şi celebrul ei inel de logodnă, de 12 karate, același pe care prinţul Charles i l-a oferit mamei prinţului William, Diana, la logodna din 1981.

William a ales să poarte o cămaşă şi un pulover de culoare albastră, la care a asortat o pereche de pantaloni albastru închis.

William și Kate s-au căsătorit în 29 aprilie 2011 într-o ceremonie de la Westminster Abbey care a fost urmărită de două miliarde de oameni din întreaga lume. Cuplul s-a întâlnit pentru prima oară în timp ce studia istoria artei la Universitatea St Andrew, unde prințul a remarcat-o pe Kate în timpul unui spectacol de modă caritabil în care era model.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!