/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Netflix decide pentru abonaţii săi. „Play Something” este noul buton disponibil în aplicaţie

missing
29 aprilie 2021, ora 08:15

„Play Something” e butonul care decide ce vizionează abonaţii pe Netflix. Funcţia este disponibilă de azi pe majoritatea platformelor Netflix. Sugestiile sunt legate de interesele abonaţilor, de care aceştia nu ştiau.

„Play Something” este un concept Netflix în test de câteva luni, iar astăzi este disponibil şi în alicaţia Netflix TV . Pe scurt dacă abonaţii nu ştiu ce vor să vizioneze, butonul va alege pentru ei un material care face parte din interesele lor.

Funcţia nu este disponibilă pentru telefoanele mobile, dar în viitor va fi pe toate platformele. „Pune un film”. Uneori cea mai bună alegere nu este alegerea noastră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram