/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

TV gratuit pe viață cu maxim canale TV

missing
29 aprilie 2021, ora 09:34

În premieră ai cea mai generoasă ofertă de Internet și TV de pe piață. Conectează-te acum la Internet Acasă, cu viteză de până la 1 Gbps și ai televiziune gratuită pe viață, cu grila maximă de canale, pe toate televizoarele din casa ta, la doar 200 lei. În plus, primești cel mai performant echipament Wi-Fi, pentru o acoperire perfectă în orice colț al casei. 

Conectăm până la 3 televizoare fără costuri adiționale

Dacă îți place să petreci serile în fața televizorului, însă nu vă puteți decide cu familia ce doriți să vizionați: film, emisiune TV, fotbal sau desene animate, noi venim cu cea mai tare soluție. Îți conectăm până la 3 televizoare fără costuri adiționale la abonament, toate cu acces la cele 186 canale, dintre care 65 HD. Cu noua ofertă, economia de plată la abonament pentru un televizor adițional este de 1200 lei.  

Gratuit pe viață

În plus îți oferim în dar pentru tine sau membrii familiei tale un abonament de telefonie mobilă, care include 100 minute în rețea și 100 minute naționale sau 2 GB, absolut gratuit. Sau poți opta pentru abonamentul oferit la preț special de 20 lei lunar, care include lunar ai convorbiri nelimitate în rețea pentru a comunica cu toată familia, 250 minute naționale sau 5 GB. 

Arhiva TV, Multiscreen și Megogo – gratuit

Beneficiile nu se termină aici! Adițional ai inclus serviciul arhiva TV, Multiscreen și Megogo gratuit. La fel ai funcțiile interactive precum pauză, reluare, înregistrare, control parental, posibilitatea de a adăuga subtitrări etc. La doar 59 lei adițional, poți activa și Opțiunea Cinema-online IVI, care are un număr de peste 100 000 de filme și seriale. 

Hisense 40” Full HD la doar 200 lei pe lună

Iar ca să te bucuri din plin de toate posibilitățile televiziunii digitale de la Moldtelecom, îți oferim super prețuri în rate la televizoare performante, la conectare. Poți opta pentru un televizor Smart de model Hisense 40”, Full HD, WI-FI la doar 200 lei pe lună.

Prețuri mici, avantaje mari

Și pentru că e avantajos ca toate serviciile să le ai de la un singur operator, îți propunem să beneficiezi de un abonament de telefonie mobilă nelimitat pe bune, Fly Magic la doar 99 lei ai: minute naționale nelimitate, SMS naționale și în rețea nelimitate, trafic internet și rețele sociale nelimitat, totul pentru a comunica continuu cu cei dragi și a naviga pe internet cât îți dorești. 

Comandă acum serviciile online, direct pe moldtelecom.md și îți livrăm totul acasă sau sună la 1180.

Moldtelecom – un singur operator pentru a le face pe toate. 

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram