/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop 30 aprilie/ Capricornii trebuie să își seteze priorități realiste

missing
30 aprilie 2021, ora 09:12

Horoscop Berbec – 30 aprilie 2021: Astăzi vei trăi cu impresia că banii ți-ar putea garanta succesul într-un anumit domeniu, de exemplu cel profesional. De fapt, succesul vine atunci când talentul tău este căutat și apreciat.

Horoscop Taur – 30 aprilie 2021: Vrei să dărâmi munții ca să ajungi în locul care ți se cuvine, pe plan profesional și nu numai. Problema e că vei obosi la un moment dat, dacă pornești la o asemenea luptă complet nepregătit.

Horoscop Gemeni – 30 aprilie 2021: Te-ai putea confrunta cu o dificultate cu totul nouă, senzația că ești capabil de orice. Fără un simț practic sănătos, această senzație nu te poate ajuta prea mult. Horoscop

Rac – 30 aprilie 2021: Te poți trezi într-o situație ciudată, cel puțin. Împins de la spate de unii apropiați, ca să fii de acord cu anumite planuri, și fiind forțat să te opui pentru că toate acestea nu corespund cu dorințele tale.

Horoscop Leu – 30 aprilie 2021: Poate că anumite situații te vor trimite cu gândul la o destabilizare majoră a poziției tale de la serviciu. De fapt, cumulezi fapte care nu au, neapărat, legătură între ele și ajungi la ce concluzii vrei tu.

Horoscop Fecioară – 30 aprilie 2021: Este posibil să te simți părăsit de anumite persoane care ți-au promis sprijin în momentele grele, din cauză că acum nu te mai ascultă și nu mai vin cu sfaturi înțelepte. Poate ar trebui să le ceri tu, mai întâi.

Horoscop Balanță – 30 aprilie 2021: E vraiște în planurile tale financiare și ar fi bine, într-o primă etapă să insiști să-ți faci ordine în gânduri. Ziua de astăzi nu te ajută în acest sens, așa că ar fi bine să mai ai puțină răbdare.

Horoscop Scorpion – 30 aprilie 2021: Planurile tale sunt în aer, din cauza partenerilor care au un cuvânt greu de spus în tot ce faci. Este important să ții cont de ce spun ei, fără să faci acest lucru cu zgomot sau agitație, ambele total inutile.

Horoscop Săgetător – 30 aprilie 2021: Munca te poate solicita mult mai mult decât de obicei, iar asta poate duce la o revoltă accentuată care poate compromite rezultatele pentru care depui eforturi speciale.

Horoscop Capricorn – 30 aprilie 2021: Plăcerile, pasiunile și dorințele tale se dovedesc a fi prea mult pentru acest moment, în care prioritățile tale ar trebui să fie altele, mai practice, mai realiste.

Vărsător – 30 aprilie 2021: Poate exploda, în sfârșit, o bombă care a fost amorsată mai demult, în familie. Pe lângă senzația de eliberare, ai putea trăi și o descurajare accentuată din cauza situației create.

Horoscop Pești – 30 aprilie 2021: Din anturajul apropiat pot veni provocări pe care le vei gestiona, dacă vrei, dar cu un mare efort. Este bine să ai mai multă răbdare cu cei din jur, chiar dacă ți se pare că nu prea merită.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram