Deși se pune tot mai mult accent pe digitalizare și inteligență artificială, psihologul Diana Berari afirmă că meseria sa va fi solicitată și în viitor. Cu o experiență de aproape 20 de ani, Berari afirmă că intuiția este importantă pentru un psiholog. Ce alte calități sunt necesare, cum putem atinge echilibrul emoțional, dar și cum se dezvoltă asistența psihologică în Moldova, află într-o nouă ediției a Profesiilor viitorului. De exemplu, spune ea, se atestă o creștere de adresări la psiholog în rândul bărbaților. Alte detalii, stereotipuri și care e diferența dintre un psiholog și psihiatru vedeți în interviul de mai jos.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!