/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Profesiile viitorului// Inteligența artificială și empatia ca formă de dragoste față de oameni. Diana Berari, despre meseria de psiholog

missing
30 aprilie 2021, ora 11:20

Deși se pune tot mai mult accent pe digitalizare și inteligență artificială, psihologul Diana Berari afirmă că meseria sa va fi solicitată și în viitor. Cu o experiență de aproape 20 de ani, Berari afirmă că intuiția este importantă pentru un psiholog. Ce alte calități sunt necesare, cum putem atinge echilibrul emoțional, dar și cum se dezvoltă asistența psihologică în Moldova, află într-o nouă ediției a Profesiilor viitorului. De exemplu, spune ea, se atestă o creștere de adresări la psiholog în rândul bărbaților. Alte detalii, stereotipuri și care e diferența dintre un psiholog și psihiatru vedeți în interviul de mai jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram