/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, s-a vaccinat împotriva COVID-19. Ce ser i-a fost administrat

missing
30 aprilie 2021, ora 12:31

Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu serul Sinopharm. Imagini de la vaccinare au fost plasate pe pagina de Facebook al Guvernului.  

„Cred cu tărie că imunizarea este singura și cea mai rapidă șansă de a reveni la normalitate. Indiscutabil, pandemia ne-a dat peste cap multe planuri și tabieturi cotidiene cu care ne-am deprins. COVID-19 a reușit să ne izoleze, să ne impună un șir de restricții și a devenit o grea povară pentru sistemul de ocrotire a sănătății, oprind, în același timp, creșterea economică a multor state din lume. Din păcate, țara noastră nu este o excepție în acest sens. Totodată, pandemia ne-a permis să revenim la prețuirea sănătății – protejarea sănătății și lupta pentru viața noastră și a celor dragi a devenit cea mai mare preocupare.

Am încredere că eforturile oamenilor de știință în identificarea modalităților eficiente de combatere a virusului SARS-Cov-2 deja dau roade palpabile, vaccinarea masivă fiind fără alternativă în acest sens. Vă îndemn să respectați în continuare toate măsurile de precauție pentru a vă ocroti sănătatea și optați, fără rezerve, pentru imunizare”, menționează premierul interimar, Aureliu Ciocoi.

Potrivit datelor prezentate de Ministerul Sănătății, până astăzi, 29 aprilie, în Republica Moldova au fost administrate peste 145 de mii de doze de vaccin. Peste 128 de mii de oameni au fost imunizați cu prima doză de vaccin, iar cu cea de a doua au fost vaccinați 16 530 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram