/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Mesajul președintei Maia Sandu, de Paște: Trăim momente grele, iar încercarea prin care trecem ne învață să fim generoși

missing
02 mai 2021, ora 09:50

Cu ocazia sărbătorilor de Paște, președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare pe Facebook. Șefa statului urează sărbători fericite tuturor care sărbătoresc Învierea Domnului și îi îndeamnă în continuare să se protejeze pe ei și pe cei dragi.

„Azi creștinii ortodocși din întreaga lume sărbătoresc Învierea Domnului Isus Hristos. E o zi plină de evlavie și bucurie, o zi în care familiile noastre se întâlnesc la masa de sărbătoare, comunică, îi sună pe cei aflați departe și reînnoiesc legăturile pentru a-și spune unii altora „Hristos a înviat!”.

Dragi prieteni, trăim momente grele, trecem printr-o perioadă care ne testează tăria, bunătatea, capacitatea de a ne proteja aproapele, puterea de a ne ajuta unii pe alții. Vă rog din suflet să vă păziți și să-i păziți pe cei din jur de boală. Purtați numaidecât măști în spații închise, păstrați distanța și petreceți cât mai mult timp afară.

Încercarea prin care trecem ne învață să fim generoși, ne învață că depindem unii de alții, ne învață cât de grea este responsabilitatea noastră pentru fiecare acțiune. Gândurile noastre astăzi vor fi și la cei bolnavi, la cei care luptă pentru viață, la lucrătorii medicali, care și în noaptea Învierii au stat de veghe lângă cei aflați în suferință.

Dragi prieteni, vă adresez sincere felicitări cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști și vă doresc pace și liniște – nouă tuturor și întregii Moldove! Sănătate și bunăstare, pace, bucurie și frumusețe!

Sfintele Sărbători ne învață să fim mai buni, să fim recunoscători pentru binecuvântările care ni se dau, să fim conștienți că fiecare clipă merită trăită cu bucurie din plin. Fie ca lumina acestei sărbători să ne aducă împlinire și claritate”, se arată în mesajul de felicitare a șefei statului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram