/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ O minoră de 10 ani, rănită după ce două mașini s-au lovit la Lăpușna. Unul dintre șoferi era beat

missing
03 mai 2021, ora 13:27

O minoră de 10 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, după ce două mașini s-au lovit violent la intrare în localitatea Lăpușna, raionul Hâncești. Accidentul a avut loc duminică seară.

„În data de 2 mai 2021, polițiștii Inspectoratului de Poliție Hincesti au fost informați precum că în localitatea Lăpușna, din raionul Hîncești, s-a produs un accident rutier cu implicarea a două automobile. La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că pe traseul R -33, km 16, la intrare în localitatea Lăpușna, în intersecție automobil de model VW și automobilul de model „VAZ 2121”, s-au tamponat frontal-lateral, ambele autovehicule derapînd pe acostament”, a declarat pentru tv8.md purtătoarea de cuvânt a IP Hâncești, Cristina Vicol.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul „Drager”, care a arătat că bărbatul aflat la volanului mașinii Volkswagen avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,54 mg/l.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o cauză penală pentru conducerea unui mijloc de transport în stare de ebrietate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram