/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Test Drive: Noul BAIC Beijing X7

missing
03 mai 2021, ora 19:51

Chinezii nu mai sunt cei de altă dată, cel puțin nu în producția de automobile. Mă refer bineînțeles la anii 2010, atunci când o mașină chineză ar fi fost ultima pe care ai fi vrut să o vezi în garajul tău.

De altfel, calitatea de altă dată a și făcut ca producătorii chinezi de automobile să cam dispară din Moldova, însă în anii cât au lipsit aceștia nu au stat pe loc. Au dezvoltat proiecte și mai interesante, au încheiat parteneriate cu cei mai mari constructori din domeniu și iată că acum revin din nou. Citeşte test drive-ul complet şi vezi o galerie foto cu modelul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram