/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

CEC anunță care este numărul total de alegători înscriși în Registrul de Stat

missing
04 mai 2021, ora 16:11

Comisia Electorală Centrală informează că numărul total de alegători înscriși în Registrul de Stat al Alegătorilor este de 3282783, dintre care 2787752 de cetățeni cu drept de vot sunt atribuiți pe unități administrativ-teritoriale de nivelul II.

Reprezentanții CEC spun că diferența cuprinde persoanele care au cetățenia Republicii Moldova, dar nu au înregistrare la domiciliu sau reședință, inclusiv cei care au emigrat autorizat peste hotarele țării, 236744 de persoane, și cetățenii cu drept de vot având domiciliul înregistrat în unităţile administrativ-teritoriale din stânga Nistrului, aflate provizoriu în afara controlului suveran al autorităţilor constituţionale ale Republicii Moldova – 258287.

Vedeți mai jos tabelul prezentat de CEC privind numărul de alegători atribuiți pe unități administrativ-teritoriale de nivelul II:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram