Ministerul Sănătății anunță că astăzi, 4 mai, în Republica Moldova au fost confirmate alte 126 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Conform informațiilor, din numărul total de cazuri, niciunul nu e de import. În aceste condiții, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 251.504.

Datele prezentate de autorități arată că cele mai multe infectări au fost înregistrate la Chișinău – 23. În regiunea transnistreană au fost depistate 18 cazuri de Covid-19. Alte 18 îmbolnăviri au fost confirmate la Edineț.

În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 2.120 de teste, dintre care 848 – teste Rapid – Antigen.

Din numărul total de cazuri, unul e în rândul lucrătorilor medicali: (0-medic, 0-asistenți medicali, 1-personal auxiliar).

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 1.671 pacienți confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 198 în stare extrem de gravă, dintre care 25 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!