Conan O’Brien va găzdui pentru ultima oară la 24 iunie longeviva sa emisiune „Conan”, difuzată seara târziu pe canalul TBS, cunoscutul prezentator american de talk-show televizat urmând să facă trecerea la un nou format difuzat de HBO Max, a anunţat luni WarnerMedia, relatează Reuters.

Ultimele săptămâni din istoria emisiunii de pe TBS vor include o serie de invitaţi speciali, culminând cu un episod final cu durata extinsă ce va recapitula ediţiile difuzate în cei unsprezece ani de existenţă.

„Planul este de a reapărea pe HBO Max cândva, în viitorul apropiat, cu ceea ce cred că va fi a patra iteraţie a unui program”, a declarat O’Brien la începutul ediţiei de luni a emisiunii „Conan”.

Potrivit WarnerMedia, emisiunea lui O’Brien de pe HBO Max se va îndepărta de formatul tradiţional al acestui talk-show. Devenit celebru pentru umorul său inteligent, deseori auto-peiorativ, O’Brien este în prezent gazda talk-show-ului difuzat seara târziu cu cea mai îndelungată carieră în acest domeniu din Statele Unite.

El şi-a început cariera în 1993, când NBC i-a propus să preia postul lui David Letterman, gazda francizei „Late Night”. O’Brien a câştigat patru trofee în cadrul galelor Emmy Awards şi a fost recompensat cu şase premii la Writers Guild Awards, notează Reuters.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!