/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Conan O'Brien va găzdui pentru ultima oară talk-show-ul „Conan” pe 24 iunie

04 mai 2021, ora 19:24

Conan O’Brien va găzdui pentru ultima oară la 24 iunie longeviva sa emisiune „Conan”, difuzată seara târziu pe canalul TBS, cunoscutul prezentator american de talk-show televizat urmând să facă trecerea la un nou format difuzat de HBO Max, a anunţat luni WarnerMedia, relatează Reuters.

Ultimele săptămâni din istoria emisiunii de pe TBS vor include o serie de invitaţi speciali, culminând cu un episod final cu durata extinsă ce va recapitula ediţiile difuzate în cei unsprezece ani de existenţă.

„Planul este de a reapărea pe HBO Max cândva, în viitorul apropiat, cu ceea ce cred că va fi a patra iteraţie a unui program”, a declarat O’Brien la începutul ediţiei de luni a emisiunii „Conan”.

Potrivit WarnerMedia, emisiunea lui O’Brien de pe HBO Max se va îndepărta de formatul tradiţional al acestui talk-show. Devenit celebru pentru umorul său inteligent, deseori auto-peiorativ, O’Brien este în prezent gazda talk-show-ului difuzat seara târziu cu cea mai îndelungată carieră în acest domeniu din Statele Unite.

El şi-a început cariera în 1993, când NBC i-a propus să preia postul lui David Letterman, gazda francizei „Late Night”. O’Brien a câştigat patru trofee în cadrul galelor Emmy Awards şi a fost recompensat cu şase premii la Writers Guild Awards, notează Reuters.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram