/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Cum au fost repartizate dozele de vaccin rusesc Sputnik V în raioanele din țară

missing
04 mai 2021, ora 11:48

Cetățenii Republicii Moldova se pot vaccina de astăzi și serul rusesc Sputnik V. Vacinurile necesare pentru prima etapă de imunizare au fost deja repartizate în raioanele din țară.

Este vorba despre 39.900 de doze de ser Sputnik V. Cele mai multe, aproape 15 mii au fost repartizate Chișinăului, în timp ce la Bălți urmează să ajungă 4650 de doze de vaccin.

Rusia a oferit Republicii Moldova 142 de mii de doze de vaccin Sputnik V. Acestea au ajuns în țară în două tranșe, iar aproape jumătate dintre ele au mers în stânga Nistrului.

În R. Moldova, campania de vaccinare anti COVID a început în data de 2 martie. Imunizarea are loc cu seruri de la AstraZeneca, Pfizer, Sinopharm, Sinovac și Sputnik V.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram