Cetățenii Republicii Moldova se pot vaccina de astăzi și serul rusesc Sputnik V. Vacinurile necesare pentru prima etapă de imunizare au fost deja repartizate în raioanele din țară.

Este vorba despre 39.900 de doze de ser Sputnik V. Cele mai multe, aproape 15 mii au fost repartizate Chișinăului, în timp ce la Bălți urmează să ajungă 4650 de doze de vaccin.

Rusia a oferit Republicii Moldova 142 de mii de doze de vaccin Sputnik V. Acestea au ajuns în țară în două tranșe, iar aproape jumătate dintre ele au mers în stânga Nistrului.

În R. Moldova, campania de vaccinare anti COVID a început în data de 2 martie. Imunizarea are loc cu seruri de la AstraZeneca, Pfizer, Sinopharm, Sinovac și Sputnik V.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!