Sute în încălcări au fost depistate de inspectorii de patrulare în perioada 1-3 mai. Potrivit informațiilor, polițiștii de patrulare au documentat mii de abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere, cea mai gravă încălcare fiind depășirea limitei de viteză – peste 860 de cazuri.

Totodată, zeci de șoferi au fost prinși în stare de ebrietate la volan. Astfel, au fost documentați 67 de conducători auto, care conduceau sub influența alcoolului. Unul dintre ai avea o concentrație de 1,40 mg/l. Acesta a fost depistat la volanul mașinii personale, ieri, în jurul orei 12:00, pe strada Decebal din orașul Ungheni.

„Bărbatul de 44 de ani se afla în stare de ebrietate avansată și nu avea asupra sa permisul de conducere pentru că a fost ridicat tot din cauza că s-a aflat băut la volan. Mai mult, conducătorul auto este depistat deja a 4 oară în stare de ebrietate la volan”, au declarat polițiștii.

De asemenea, angajații INSP a intervenit la 120 de solicitări din partea cetățenilor parvenite la 112.

În această perioadă, au fost înregistrate 19 accidente rutiere soldate cu 27 de persoane traumatizate, fără persoane decedate.

În comparație cu anul precedent, au fost înregistrate 13 accidente rutiere, soldate cu două persoane decedate și 13 traumatizate, iar în 2019 au avut loc 34 de accidente, 6 persoane decedate și 45 traumatizate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!