/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Peste 65 de conducători auto, prinși băuți la volan. Unul dintre șoferi avea o concentrație de 1,40 mg/l

missing
04 mai 2021, ora 12:06

Sute în încălcări au fost depistate de inspectorii de patrulare în perioada 1-3 mai. Potrivit informațiilor, polițiștii de patrulare au documentat mii de abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere, cea mai gravă încălcare fiind depășirea limitei de viteză – peste 860 de cazuri.

Totodată, zeci de șoferi au fost prinși în stare de ebrietate la volan. Astfel, au fost documentați 67 de conducători auto, care conduceau sub influența alcoolului. Unul dintre ai avea o concentrație de 1,40 mg/l. Acesta a fost depistat la volanul mașinii personale, ieri, în jurul orei 12:00, pe strada Decebal din orașul Ungheni.

„Bărbatul de 44 de ani se afla în stare de ebrietate avansată și nu avea asupra sa permisul de conducere pentru că a fost ridicat tot din cauza că s-a aflat băut la volan. Mai mult, conducătorul auto este depistat deja a 4 oară în stare de ebrietate la volan”, au declarat polițiștii.

De asemenea, angajații INSP a intervenit la 120 de solicitări din partea cetățenilor parvenite la 112.

În această perioadă, au fost înregistrate 19 accidente rutiere soldate cu 27 de persoane traumatizate, fără persoane decedate.

În comparație cu anul precedent, au fost înregistrate 13 accidente rutiere, soldate cu două persoane decedate și 13 traumatizate, iar în 2019 au avut loc 34 de accidente, 6 persoane decedate și 45 traumatizate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram