/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Fotografie stranie cu familia Biden în vizită la fostul președinte Jimmy Carter

04 mai 2021, ora 15:42

O fotografie ciudată cu familia Biden aflată în vizită la reședința fostei familii prezidențiale Carter a devenit virală, după ce a fost făcută publică de Centrul Carter, notează Digi

Joe și Jill Biden au făcut o vizită familiei Carter în 29 aprilie, când Joe Biden a marcat 100 de zile de mandat la Casa Albă.

Fotografia s-a viralizat rapid, din cauza faptului că soții Biden par uriași în comparație cu Jimmy și Rosalynn Carter, care par miniaturizați. Jimmy Carter, care a fost al 39-lea președinte al SUA, are 96 de ani, iar soția sa, Rosalynn – 93.

Potrivit presei americane, au existat în social media voci critice la adresa cuplului Biden, pentru că nerespectarea regulilor anti Covid în timpul vizitei, însă atât ei cât și soții Carter sunt vaccinați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram