/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

HOROSCOP: Peștii au multe de planificat și de făcut, iar balanțelor li se deschid noi oportunități

missing
04 mai 2021, ora 08:30

Peștiii au multe de planificat, dar și mai multe de făcut, în timp ce taurii trec la etapa concretizării unor idei, care au drept scop obținerea unor venituri mai mari. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec: Încep să te intereseze mai mult schimburile de idei, deplasările, discuțiile cu oamenii cei mai informați în domeniile care sunt importante pentru tine.

Horoscop Taur: Treci la etapa concretizării unor idei care au ca scop obținerea unor venituri mai mari sau, măcar, obținerea unor informații care să te avantajeze la un moment dat, în acest sens.

Horoscop Gemeni: Este important să-ți păstrezi încrederea în tine, dar să nu o consideri suficientă pentru a justifica orice inițiativă care îți trece prin cap astăzi, de unul singur sau cu cineva care îți seamănă foarte mult.

Horoscop Rac : Ești prins între dorința sinceră de a afla mai multe despre ce te interesează și nevoia de a fi discret. Există soluții care să le împace pe cele două, dar condiția esențială este să ai mai multă răbdare.

Horoscop Leu: Începe o adevărată forfotă în cercul de prieteni, care poate duce la multe reușite, mai mici sau mai mari. Dar e nevoie și de o persoană, cel puțin, capabilă să vadă dincolo de entuziasmul de moment.

Horoscop Fecioară : S-ar putea să fie nevoie să acorzi mai multă atenție felului în care te prezinți în fața unui grup anume, cel mai probabil din sfera profesională. Ideile tale pot fi foarte bune, dar contează și prezentarea.

Horoscop Balanță: Încep să se deschidă noi oportunități, deocamdată doar teoretic, pe baza unor schimburi de idei cu persoane informate. E o veste bună, pentru că aveai nevoie de această șansă de a respira ușurat.

Horoscop Scorpion: Mintea ta e deja cu câțiva pași înaintea partenerilor de afaceri sau a membrilor familiei cu care ești nevoit să împarți anumite bunuri. Este bine să fii corect în tot ce faci, chiar dacă nu-ți convine.

Horoscop Săgetător: Relațiile de parteneriat, de orice fel, pot intra pe un traseu ceva mai lin, se poate ajunge la diverse soluții agreate de ambele părți, se pot semna contracte, se poate negocia cu succ

Horoscop Capricorn: Este necesar să te informezi mai mult în legătură cu anumite schimbări care se anunță la locul de muncă, mai ales pentru a-ți proteja starea de sănătate.

Horoscop Vărsător: Sfera sentimentală începe să se anime, deocamdată la nivel de conversații, schimb de idei, inițiative inteligente. Cei dragi au nevoie de comunicarea cu tine.

Horoscop Pești: Casa și familia sunt domeniile care beneficiază de cea mai mare parte a atenției tale. Ai multe de planificat și mai multe de făcut, iar dorința de mișcare e la cote maxime.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram