/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Premieră: Noile modele Toyota Proace CITY Electric

missing
04 mai 2021, ora 15:32

Noile modele Toyota Proace CITY Electric marchează o extindere semnificativă a gamei de vehicule comerciale ușoare electrificate (LCV) și de transport de persoane din linia Toyota Professional, oferind mărcii un concurent puternic în segmentul compact van de mare volum din Europa.

Noua gamă, care va fi lansată în cel de-al patrulea trimestru al anului 2021, oferă clienților o gamă impresionantă de opțiuni: furgonete panel van sau furgonete Verso cu 5-7 locuri în variante cu apatament standard (4.4 m) și lung (4.75 m), ori în format cu ampatament lung Crew Cab cu cinci locuri pentru pasageri. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram