Alături de mai multe vedete din industria muzicală, Prințul Harry și-a manifestat susținerea pentru campania mondială de vaccinare. Acesta a făcut apel pentru un acces mai larg la vaccinuri împotriva Covid-19 în cadrul unui concert caritabil. Și-a exprimat îndeosebi sprijinul pentru India, acolo unde pandemia face ravagii în ultimele săptămâni.

Prințul Harry a apărut alături de mai multe celebrități, printre care Jennifer Lopez, Selena Gomez și Foo Fighters la evenimentul Vax Live, un concert caritabil organizat în sprijinul eforturilor internaționale de vaccinare împotriva coronavirusului, potrivit BBC.

Cu un mesaj video înregistrat a venit și președintele SUA, Joe Biden, dar și din parte președintelui Franței, a premierului canadian și de la Papa Francisc.

„În această seară vă sărbătorim pe voi toți – cei aflați în prima linie de luptă cu pandemia, milioane de eroi din toată lumea”, a spus Prințul Harry în adresa lucrătorilor medicali.

„În această noapte suntem în deplină solidaritate cu milioane de familii din toată India care astăzi se luptă cu un val devastator al pandemiei. Virusul nu respectă granițe, iar accesul la vaccin nu poate fi determinat de granițe”, a adăugat Ducele de Sussex.

Acest eveniment este prima apariție publică a Prințului Harry după ce bunelul să, Prințul Filip a decedat la 9 aprilie curent la vârsta de 99 de ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!