De Paști, multe familii se reunesc. Cei care lucrează sau care trăiesc pentru hotare revin pentru a-și revedea părinții, casa părintească sau rudele. Compania Moldtelecom, cu suportul Poliției de Frontieră, a făcut ca această întâlnire să aibă loc chiar din primele momente de revenire în țară. Sărbătorile de Paști sunt un prilej important de reuniune cu familia, iar comunicarea ne ajută să îi avem pe cei dragi mereu aproape.

În perioada 29 aprilie – 2 mai, la trecerea de frontieră de la Leușeni, toți cei care au revenit acasă au primit câte o cartelă preplătită de la compania Moldtelecom. Astfel, aceștia au posibilitatea să comunice gratuit cu cei dragi chiar din primele clipe.

Cartela îți oferită un bonus de bun venit, care include minute nelimitate în rețea, 5 GB internet mobil, 100 minute naționale și acces non-stop la Rețele Sociale + Chat: Instagram, Messenger, TikTok, WhatsApp, Facebook, VKontakte, Odnoklassniki și Wikipedia, toate valabile 30 de zile. Iar pentru 50 de lei în plus, ai 500 minute naționale și 20 GB.

Printre cei care au primit cartele Moldtelecom s-au enumerat și persoane de alte naționalități, care au decis să viziteze Republica Moldova de sărbătorile de Paști: „Mulțumim pentru această oportunitate. Astfel, îmi voi putea suna părinții cu ocazia sărbătorilor de Paști chiar din Chișinău, direct de pe această cartelă. Sărbători fericite!”.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!