/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ O femeie a ajuns la spital cu mai multe traume la cutia toracică, după ce două mașini s-au ciocnit violent

missing
04 mai 2021, ora 20:45

Accident grav în capitală. O femeie a ajuns la spital, după ce două mașini s-au ciocnit violent, într-o intersecție solicitată. Ambii șoferi susțin că au condus regulamentar și dau vina unul pe celălalt. Din cauza impactului, în zonă s-a circulat cu dificultate.

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Petricani cu șoseaua Balcani. Impactul a fost atât de puternic, încât ambele automobile au fost grav avariate. O pasageră din Renault a ajuns la spital, iar șoferul Toyotei a spart parbrizul cu capul.

Acest bărbat susține că se deplasa regulamentar, iar într-o fracțiune de secundă a fost lovit cu putere în partea pasagerului. Bărbatul ne-a spus că, pe scaunul pasagerului se afla soția sa, care a fost preluată de o ambulanță.

Iar celălalt șofer susține că el se deplasa regulamentar și nu circula cu viteză. Potrivit medicilor de la Institutul de Medicină Urgentă, femeia care a fost transportată la spital, a fost internată în secția Ortopedie, fiind diagnosticată cu traumă închisă la cutia toracică și contuzia țesuturilor moi în regiunea șoldului drept. Potrivit poliției, în funcție de gravitatea leziunilor cu care s-a ales victima, urmează ca șoferul vinovat să fie atras la răspundere conform legislației.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram