/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

După mai bine de un an, cinematografele se redeschid astăzi

missing
05 mai 2021, ora 13:47

După un an de inactivitate, sălile de cinema sunt din nou deschise pentru publicul larg. Conform normelor de siguranță, în timpul sesiunilor de film, sala de cinema va fi ocupată de o capacitate de 50% din numărul total de spectatori. Decizia a fost luat de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică pe data de 1 mai 2021.

Astăzi, la cinematograful „Cineplex” din cadrul centrului comercial Shopping Malldova, va avea loc premiera filmului „Wrath of Man” regizat de Guy Ritchie cu Jason Statham în rolul principal.

În programul cinematografelor sunt incluse filme precum „Soul”, „Godzilla și Kong” și „Mortal Kombat”.

Totodată, din 1 mai, autoritățile au permis deschiderea teatrelor, a sălilor de concerte dar și organizarea târgurilor de weekend în Capitală. Unităţile de comerţ trebuie să fie amplasate la o distanţă de trei metri una de alta.

Autorităţile precizează că măsurile ar putea fi revizuite, în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram