/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop 5 mai/ Se anunță o schimbare importantă pentru nativii din zodia Taur

missing
05 mai 2021, ora 09:08

Horoscop Berbec – 5 mai 2021: Ai putea ajunge la concluzii categorice, pe subiectele importante, doar pentru că anumite lucruri nu-ți sunt pe plac. Bineînțeles că există și așa ceva, dacă te gândești bine, în orice situație.

Horoscop Taur – 5 mai 2021: Se anunță o schimbare importantă de atmosferă, în special în grupul de prieteni, probabil și din cauză că nu mai ai timp pentru ei. Este important să îți păstrezi calmul, orice ți-ar spune unii și alții.

Horoscop Gemeni – 5 mai 2021: Lucrurile par să se împotmolească într-un punct și nu înțelegi nici tu ce se petrece. Cea mai bună reacție ar fi să cercetezi, dar cu discreție și delicatețe.

Horoscop Rac – 5 mai 2021: S-ar putea să te asalteze emoțiile negative, cum ar fi cele legate de nedreptățile pe care bănuiești că le vor face unii dintre oamenii pe care te bazezi pentru a-ți realiza anumite planuri.

Horoscop Leu – 5 mai 2021: Este important să te lași atras de dorința de a afla mai multe despre un anumit subiect care te interesează, dar să pornești la drum fără prejudecăți, cu mintea limpede și deschisă.

Horoscop Fecioară – 5 mai 2021: Este posibil să apară o mulțime de nori negri pe cerul relației tale de cuplu, dar nu sunt noi și pot fi risipiți destul de ușor, cu condiția să faci să răsară soarele, să fii tu luminos și binevoitor.

Horoscop Balanță – 5 mai 2021: Te încurci singur în propriile nemulțumiri și neînțelegeri și de aceea riscul de a ajunge la conflicte cu cei din jur este mai mare decât de obicei. Poate ar fi mai bine să te retragi din situațiile tensionate.

Horoscop Scorpion – 5 mai 2021: Ești hotărât să faci dreptate unei persoane dragi, dar judecata ta nu e dreaptă, pentru că ai auzit doar o parte a poveștii, știi doar varianta uneia dintre părțile pe care le judeci.

Horoscop Săgetător – 5 mai 2021: Liniștea familiei este mult mai importantă decât o anumită nemulțumire de-a ta, chiar dacă ai dreptate. Să vii cu reproșuri acum ar fi ca o furtună apărută din senin.

Horoscop Capricorn – 5 mai 2021: Este important să le arăți respectul cuvenit celor cu care te întâlnești astăzi, dar să te bazezi pe sinceritate, nu să te gândești la ce ți-ar putea folosi o relație bună cu acei oameni.

Horoscop Vărsător – 5 mai 2021: Te confrunți cu un gol financiar, dar cauzele sunt mai multe și mai profunde decât o simplă neglijență, cum ai impresia acum. Poate că nici golul nu e real, e doar expresia unor planuri prea îndrăznețe.

Horoscop Pești – 5 mai 2021: De la tine pornesc momentele tensionate ale zilei, dar tot de la tine pot veni și cele frumoase. E de ajuns să decizi ce trebuie să faci atunci când apare un motiv de ceartă.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram