/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un bărbat din Sărata - Galbenă a murit după ce casa i-a luat foc. Incendiul ar fi izbucnit de la o țigară nestinsă

missing
05 mai 2021, ora 09:51

Un bărbat din localitatea Sărata – Galbenă, raionul Hâncești, a murit după ce casa i-a luat foc. Tragedia s-a produs aseară, în jurul orei 20:15.

În timpul intervenției la fața locului, pompierii au depistat cadavrul parțial carbonizat al victimei, care avea 49 de ani. Acesta era divorțat și locuia de unul singur, iar periodic, consuma alcool, susține poliția. Focul a distrus în totalitate bunurile materiale din odaia cu o suprafață de 12 metri pătrați în care se afla bărbatul. Preliminar, incendiul ar fi izbucnit din cauza imprudenței în timpul fumatului.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram