Război în Ucraina, ziua 122: Atac masiv al Rusiei. Rachetele au lovit și o bază militară importantă de lângă Polonia

politic

/VIDEO/ Ex-deputatul democrat Iurie Bolboceanu și fostul șef al Spitalului Republican, Anatol Ciubotaru, pe lista blocului electoral „Renato Usatîi”

05 mai 2021, ora 21:23
Distribuie:

Fostul deputat democrat, Iurie Bolboceanu și fostul șef al Spitalului Republican, Anatol Ciubotaru, se regăsesc pe lista Partidul Nostru (PN) al lui Renato Usatîi. În cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, liderul PN, Renato Usatîi a anunțat că cei doi vor face parte din echipa partidului la alegerile parlamentare anticipate. 

„Este un luptător pentru reformele în sistemul de sănătate. Anatol Ciubotaru se va regăsi pe listele blocului electoral, dumnealui este o persoană foarte dură, care cere rezultate”, a declarat Usatîi în platoul TV8.

Întrebat de moderatoarea emisiunii ce nume se vor regăsi pe listele blocului electoral, Usatîi a anunțat că și fostul deputat PDM, Iurie Bolboceanu este parte a echipei.

Iurie Bolboceanu a fost reținut la 17 martie 2017, la trei ani după ce a părăsit fracţiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM). Ex-deputatul a fost acuzat că, fiind racolat de către ofiţerii Direcţiei Principale de Informaţii a Statului-Major General al Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse, în perioada 5 octombrie 2016–17 martie 2017, a colectat şi a transmis informaţii de interes naţional pasibile să fie utilizate în dauna Republicii Moldova.

Precizăm că, blocul electoral „Renato Usatîi”, format din două formațiuni politice – Partidul „Nostru” și „Patria”, a fost înregistrat. Decizia a fost luată miercuri, 5 mai, de membrii Comisiei Electorale Centrale, care s-au întrunit în ședință.

Mai jos puteți urmări în direct emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8 cu participarea lui Renato Usatîi.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram