Face dinți și… scrie versuri. O pasiune îi aduce bani, iar alta – plăcere. Un tânăr din Republica Moldova lucrează tehnician dentar într-o clinică stomatologică din România. Printre machete și ustensile stomatologice, de pe masa tânărului nu lipsesc niciodată pixul și foaia. Muza poate veni în orice moment, iar când e vorba de poezie, tânărul uită de dinți. Recent, el a publicat și o plachetă cu toate poeziile, adunate încă de pe când era elev la liceu.

El este Dorin Țurcanu, tehnician dentar într-o clinică stomatologică din Galați, România. Acum 3 ani, a trecut Prutul și, de atunci, s-a stabilit cu traiul acolo. Munca pe care o face zi de zi îi aduce un venit, iar o pasiune aparte, de care nu se poate despărți nici în laboratorul stomatologic, este poezia.

După orele de muncă, Dorin își face timp să intre și pe la bibliotecă, pentru a mai răsfoi câte o carte cu poezii. Tot de pe băncile liceului, a început să înșire versuri pe hârtie. Iar acum, la 26 de ani, și-a făcut un cadou mult dorit: și-a adunat toate versurile și a tipărit o carte. Cartea nu este o afacere pentru el, ci mai degrabă – hrană sufletească, ne mărturisește Dorin.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!