/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO. FOTO/ Trei adolescenți au evadat de la penitenciarul din Goian după ce au deteriorat gratiile ferestrei de la baie

05 mai 2021, ora 08:51

Trei adolescenți au evadat marți seară de la penitenciarulnr. 10 din Goian. Este vorba despre trei băieți cu vârste de 17 ani. Aceștia au deteriorat gratiile de la fereastra din baie, după care au sărit peste edificiile de pază. 

Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, unul dintre adolescenți era condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 7 luni de închisoare pentru furt, altul avea de ispășit un an și 4 luni de privațiune de libertate pentru aceeași infracțiune, în timp ce al treilea a fost condamnat la 10 ani de pușcărie pentru tâhărie, furt și viol.

ANP a publicat fotografiile celor trei adolescenți și îi îndeamnă pe oamenii care i-au văzut, să anunțe poliția la numerele de telefon: 0 (22) 40-97-87, 0(22) 35-08-90; 078777450.

Oameni legii au organizat filtre în localitățile din raza penitenciarului nr. 10, pentru a-i reține pe deținuții fugari. Pentru fapta săvârşită, suplimentar la pedeapsa pe care o ispăşesc, deținuții riscă alți până la 5 ani de închisoare pentru „Evadarea din locurile de detenție”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram