Archie, fiul lui Meghan Markle și a prințului Harry aniversează astăzi doi ani. Cu această ocazie, Regina Elisabeta i-a transmis un mesaj pe pagina oficială de Facebook a familiei regale. 

„Îi urăm lui Archie Mountbatten-Windsor o aniversare de doi ani foarte fericită”, mesaj însoțit de o fotografie alături de părinții săi.

Ducele și Ducesa de Sussex vor celebra acest eveniment în California, locația lor curentă. Cei doi urmează să devină curând părinții unei fetițe.

Autoarea regală, Ingrid Seward a menționat că vor lua legătura cu Regina pentru a putea face un apel pe Zoom. Este important pentru ei ca Archie să știe că are o străbunică în Marea Britanie.”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!