/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Archie, fiul lui Meghan și Harry, împlinește astăzi doi ani. Ce mesaj i-a transmis Regina

06 mai 2021, ora 13:20

Archie, fiul lui Meghan Markle și a prințului Harry aniversează astăzi doi ani. Cu această ocazie, Regina Elisabeta i-a transmis un mesaj pe pagina oficială de Facebook a familiei regale. 

„Îi urăm lui Archie Mountbatten-Windsor o aniversare de doi ani foarte fericită”, mesaj însoțit de o fotografie alături de părinții săi.

Ducele și Ducesa de Sussex vor celebra acest eveniment în California, locația lor curentă. Cei doi urmează să devină curând părinții unei fetițe.

Autoarea regală, Ingrid Seward a menționat că vor lua legătura cu Regina pentru a putea face un apel pe Zoom. Este important pentru ei ca Archie să știe că are o străbunică în Marea Britanie.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram