O adolescentă de 18 ani a fost lovită de un automobil în timp ce se deplasa regulamentar cu o bicicletă. După tamponare, șoferul a fugit de la fața locului. Accidentul s-a produs astăzi, 6 mai, în satul Vadul lui Isac din raionul Cahul. 

„Astăzi, un cetățean a informat poliția că în satul Vadul lui Isac din raionul Cahul s-a produs un accident rutier, fiind tamponată o adolescentă de 18 ani, care se deplasa pe bicicletă, regulamentar, pe partea dreaptă a carosabilului”, au menționat polițiștii.

În urma accidentului, fata tamponată a fost transportată la Spitalul raional Cahul.

La scurt timp, ofițerii de patrulare din sudul țării au depistat mașina implicată în accident. Potrivit informațiilor, șoferul de 59 de ani nu se afla în stare de ebrietate.

La moment, este documentat pentru producerea accidentului și părăsirea lui.

Foto: Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!