/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Tânără de 18 ani lovită de o mașină în timp ce se deplasa regulamentar cu bicicleta. Șoferul a fugit

missing
06 mai 2021, ora 17:37

O adolescentă de 18 ani a fost lovită de un automobil în timp ce se deplasa regulamentar cu o bicicletă. După tamponare, șoferul a fugit de la fața locului. Accidentul s-a produs astăzi, 6 mai, în satul Vadul lui Isac din raionul Cahul. 

„Astăzi, un cetățean a informat poliția că în satul Vadul lui Isac din raionul Cahul s-a produs un accident rutier, fiind tamponată o adolescentă de 18 ani, care se deplasa pe bicicletă, regulamentar, pe partea dreaptă a carosabilului”, au menționat polițiștii.

În urma accidentului, fata tamponată a fost transportată la Spitalul raional Cahul.

La scurt timp, ofițerii de patrulare din sudul țării au depistat mașina implicată în accident. Potrivit informațiilor, șoferul de 59 de ani nu se afla în stare de ebrietate.

La moment, este documentat pentru producerea accidentului și părăsirea lui.

Foto: Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram