/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/Horoscop 6 mai/ Leii ar fi bine să se informeze foarte serios, înainte de a lua decizii sau a trage concluzii

missing
06 mai 2021, ora 08:18

Horoscop Berbec – 6 mai 2021: Este o zi în care ai șansa de a te orienta mai bine prin mulțimea de probleme care te preocupă. Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să-ți stabilești corect prioritățile.

Horoscop Taur – 6 mai 2021: Este important să cercetezi cu atenție orice subiect care te afectează în vreun fel, mai ales dacă este unul delicat și știi că unii dintre apropiați sunt sensibili în acea chestiune.

Horoscop Gemeni – 6 mai 2021: Senzația că anumite planuri sunt blocate nu poate fi suficientă pentru a renunța sau a te grăbi să faci altele. Un obsctacol, două nu ar trebui să-ți anuleze curajul și încrederea în tine.

Horoscop Rac – 6 mai 2021: Ar fi bine să permiți părții tale raționale să judece situațiile prin care treci astăzi, ca să nu te afunzi în aprecieri greșite, provocate de emoții negative, de moment.

Horoscop Leu – 6 mai 2021: Ar fi bine să te informezi foarte serios, înainte de a lua decizii sau a trage concluzii, mai ales dacă subiectul are legătură cu cei dragi, cu prietenii sau cu rudele.

Horoscop Fecioară – 6 mai 2021: S-ar putea să exagerezi, mai mult sau mai puțin, cu concluziile legate de piedicile pe care va trebui să le depășești ca să ajungi unde îți dorești, pe plan profesional.

Horoscop Balanță – 6 mai 2021: Poate că există destule motive, cât se poate de reale, să te îndoiești că ți-ai găsit locul și că serviciul actual ți se potrivește. Dar să te torturezi, zi de zi, cu astfel de gânduri nu e bine deloc.

Horoscop Scorpion – 6 mai 2021: Se conturează o dezamăgire fără bază reală în domeniul sentimental care te interesează foarte mult. Ar fi păcat să ignori realitatea și să te lași în voia unor suspiciuni amăgitoare.

Horoscop Săgetător – 6 mai 2021: Pe de o parte te bucuri de rezolvarea unor probleme, pe de alta te întristează complicațiile din familie de care nici nu știi cum te vei elibera. Există soluții, dar implică răbdare și perseverență.

Horoscop Capricorn – 6 mai 2021: Te consideri dezamăgit de anumite persoane din anturajul apropiat, fără să poți spune clar cu ce ți-au greșit. Poate e nevoie doar de ceva mai multă sinceritate, față de tine, ca să înțelegi mai multe.

Horoscop Vărsător – 6 mai 2021: Ești centrat pe chestiunile financiare, cel puțin astăzi, pentru că acesta este principalul motiv de stres. Dar știi și tu că e nevoie să schimbi ceva, nu doar să fii nemulțumit.

Horoscop Pești – 6 mai 2021: Poate că relațiile cu superiorii sau cei mai importanți colaboratori nu merg așa cum ți-ai dori, dar acesta nu poate fi un motiv de stres pentru că vei depăși și această etapă, cum ai făcut și până acum.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram