/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Președinta țării își va administra vineri prima doză de ser împotriva COVID - 19. Ce vaccin a ales Maia Sandu

missing
06 mai 2021, ora 12:07

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu își va administra vineri, 7 mai, prima doză de vaccin anti COVID – 19. Șefa statului a ales să se vaccineze cu ser produs de AstraZeneca.

Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al Președinției.

„Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, își va administra mâine, 7 mai, prima doză de vaccin AstraZeneca, împotriva Covid-19. Evenimentul va avea loc la ora 9.00, la sediul Policlinicii de Stat”, se menționează în mesajul Președinției Republicii Moldova.

La sfârșitul lunii martie, invitată la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8, Maia Sandu a declarat că „se va vaccina atunci când îi va veni rândul”. Tot atunci, președinta țării a spus că responsabilii de campania de vaccinare ar trebui să grăbească procesul de imunizare.

„Eu o să cer să se grăbească și să se simplifice aceste trepte, pentru că nu vreau să avem situații în care stau zeci de procente din cantitate în depozitul cuiva și alți oameni care vor să se vaccineze, să nu aibă acces. Eu sunt gata dsă mă vaccinez pe post de exemplu, dar trebuie să se vaccineze cei care sunt în pericol mai mare decât ceilalți și ce care vor”, a menționat Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram