/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Dodon: „PSRM a adresat o scrisoare oficială lui Voronin privind crearea unui bloc electoral”

missing
07 mai 2021, ora 08:16

Liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat că Partidul Socialiștilor a adresat o scrisoare oficială președintelui PCRM, Vladimir Voronin, cu propunerea de a crea un bloc electoral pentru alegerile anticipate din 11 iulie. 

„PSRM a adresat o scrisoare oficială, semnată de mine, pe numele domnului Voronin, cu propunerea de a crea un bloc electoral! Țara este în pericol, de aceea, toți patrioții adevărați, toți stataliștii, trebuie să ne unim eforturile pentru apărarea Republicii Moldova. Trebuie să lăsăm tot ce a fost în trecut și să punem interesele statului și ale cetățenilor înainte de toate”, a scris Dodon cu puțin timp în urmă pe pagina sa de Facebook.

„Suntem gata să creăm un bloc cu comuniștii. Da, au fost multe critici din partea ambelor părți, dar acum toate acestea trebuie uitate, pentru că vorbim despre interesele statului și ale cetățenilor. Trebuie să salvăm țara. Mai mult, toată lumea recunoaște că în cei 30 de ani de independență cea mai bună echipă la putere a fost până în 2009, când Voronin era președinte, Greceanîi era prim-ministru, Dodon era vicepremier și ministru al economiei. Deci, de ce să nu reunificăm această echipă?”, a spus el.

Amintim că ieri, 6 mai, reprezentanții PCRM au anunțat că liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, va merge la consultări cu socialiștii în vederea creării unui bloc electoral.

Partidul Comuniștilor, gata să creeze un bloc electoral cu PSRM. Voronin va merge la consultări cu reprezentații socialiștilor

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram