NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive își respectă promisiunea și continuă să premieze performanțele sportivilor moldoveni. Luptătorii care la ultimele două campionate internaționale au cucerit medalii de aur, argint și bronz, dar și antrenorii lor, au primit cecuri în sumă de 5 000, 7 000 și 10 000 de lei.

La Campionatul european de seniori, desfășurat la Varșovia în perioada 19-25 aprilie, Irina Rîngaci a cucerit medalia de aur, iar Iulia Leorda, Anastasia Nichita și Maxim Saculțan au obținut medalii de bronz. La cealaltă competiție, Turneul internațional UWW de la Kiev (26-28 februarie), Anastasia Nichita a luat aurul, iar Irina Rîngaci – argintul.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!