/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ NGM Company a oferit premii bănești pentru medaliile obținute de luptătorii din Moldova

07 mai 2021, ora 17:49

NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive își respectă promisiunea și continuă să premieze performanțele sportivilor moldoveni. Luptătorii care la ultimele două campionate internaționale au cucerit medalii de aur, argint și bronz, dar și antrenorii lor, au primit cecuri în sumă de 5 000, 7 000 și 10 000 de lei.

La Campionatul european de seniori, desfășurat la Varșovia în perioada 19-25 aprilie, Irina Rîngaci a cucerit medalia de aur, iar Iulia Leorda, Anastasia Nichita și Maxim Saculțan au obținut medalii de bronz. La cealaltă competiție, Turneul internațional UWW de la Kiev (26-28 februarie), Anastasia Nichita a luat aurul, iar Irina Rîngaci – argintul.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram