/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Încă o asistentă medicală din R. Moldova, răpusă de COVID-19. Activa la Centrul de Sănătate Publică Bălți

missing
07 mai 2021, ora 13:54

Asistenta medicală igienistă în Secția controlul bolilor netransmisibile și promovarea sănătății din cadrul Centrului de Sănătate Publică Bălți, subdiviziunea Rîșcani, Daniela Burlac a murit în urma complicațiilor provocate de virusul COVID-19, anunță Agenția Naționale pentru Sănătate Publică.

„Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică este profund îndurerat de pierderea irecuperabilă, la vârsta de 50 de ani, a fostei colege, Daniela BURLAC și exprimă sincere condoleanțe, sentimente de compasiune familiei, rudelor, prietenilor în legătură cu trecerea ei în eternitate, pe 5 mai 2021, în rezultatul complicațiilor provocate de COVID-19”, se arată în mesajul instituției medicale.

Asistenta medicală și-a început activitatea profesională după ce a absolvit școala medicală de bază din or. Chișinău în anul 1989, specialitatea de felcer sanitar și a fost angajată la CIE Bălți.

De la începutul pandemiei, din cauza complicațiilor provocate de virus, în Republica Moldova, au murit 5912 oameni. Anterior, Ministerul Sănătății a conformat decesul a peste 100 de lucrători medicali.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram