/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/INFOGRAFIC/ Situația epidemiologică în țară: Raioanele care astăzi au înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus

missing
07 mai 2021, ora 17:33

Alte 260 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 5 cazuri  sunt de import: 3-Italia, 1-Irlanda, 1-Franța. Numărul total de teste efectuate – 5.222, dintre care 1.335 – teste Rapid – Antigen.

Potrivit datelor MSMPS, raioanele Bălți, Soroca și Edineț sunt în top în ceea ce privește cazurile de îmbolnăvire cu virusul Sars Cov 2. Mai exact, în Bălți au fost înregistrate 18 cazuri, la Soroca au fost înregistrate 8 cazuri, iar la Edineț au fost înregistrate 7 cazuri.

La polul opus se află raioanele Ungheni, Taraclia, Ialoveni, Florești, Cimișlia și Călărași înregistrând câte un caz de coronavirus. Totodată, cele mai multe infectări au fost înregistrate în Transnistria, 81, iar în Capitală au fost înregistrate 63 de cazuri noi de COVID-19.

Sursa: msmps.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram