/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Nu au ales vaccinul rusesc! Trei deputați socialiști și-au făcut astăzi prima doză de ser anti COVID

07 mai 2021, ora 18:13

Trei deputați PSRM s-au vaccinat astăzi împotriva COVID – 19. Socialiștii Vlad Batrâncea, Vladimir Odnostalco și Marina Rădvan și-au administrat prima doză de ser produs de chinezii de la Sinopharm. 

„Cred că, în primul rând, trebuie vaccinat personalul medical, profesorii, pensionarii și alți cetățeni din categoria cu risc sporit. Prin urmare, am ales vaccinul care este mai accesibil și suficient de fiabil. Sinopharm este un vaccin de înaltă calitate care a fost testat în multe țări”, a spus Vlad Batrîncea după ce s-a imunizat.

Primul lot de vaccinuri din Republica Populară Chineză au fost livrate în Moldova în data de 27 aprilie. Țara noastră a primit 150 de mii de doze de vaccin Sinopharm, oferite de autoritățile chineze cu titlu gratuit și 100 de mii de doze de SinoVac, procurate din fondurile bugetare ale Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram