/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Forfotă la Piață Centrală. Cumpărătorii spun că se pregătesc pentru Paștele Blajinilor

missing
07 mai 2021, ora 07:47

În ajun de Paștele Blajinilor, Piața Centrală este ca un adevărat furnicar. Lumea cumpără tacâmuri, dulciuri și tot felul de prosoape, pe care le vor da de pomană, la această sărbătoare creștină. Pentru a se aproviziona cu toate cele necesare, unii oamenii ne-au spus că au cheltuit și câte o mie de lei. Chiar și în aceste condiții, comercianții se plâng că dau marfa la preț mic, vânzările sunt proaste, iar cumpărătorii nu prea vin în piață din cauza pandemiei și pentru că cimitirele vor fi închise.

Comercianții se plâng că, în acest an, vânzările sunt foarte slabe, din cauza pandemiei, dar și din motiv că oamenii au aflat că cimitirele vor fi închise.

Comercianții de dulciuri spun, însă, că vânzările sunt mai bune în această perioadă.

Unii cumpărători ne-au spus că au cheltuit mii de lei, pentru produsele necesare de Paștele Blajinilor.

Potrivit administratorului Pieței Centrale, pe 10 mai va fi zi sanitară, așa că Piața Centrală va fi închisă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram