/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Holograf a lansat o piesă nouă: „Ne este dor de activitate normală, de concerte și evenimente”

07 mai 2021, ora 11:16

Formaţia Holograf a lansat astăzi, pe Youtube, single-ul “Cum bate inima ta”, o melodie cu sonorităţi de rock melodic, a declarat Dan Bittman. Solistul trupei Holograf a spus că ideea pentru o astfel de melodie exista “de mai mult timp”. Actualmente, piesa nu este însoțită de un videoclip.

“E o piesă nouţă, ca să spun aşa. Ne-am gândit să ne mai facem de treabă în pandemia asta şi am zis să facem în aşa fel încât publicul să-şi mai aducă aminte de Holograf şi de sonorităţi mai rock, pentru că ea puţin dusă mai în zona asta de rock, rock-melodic. Ea face parte dintr-un album pe care noi sperăm să-l terminăm în toamna aceasta. Mai sunt câteva piese la care lucrăm în această perioadă şi am zis, în avanpremieră, să lansăm şi această piesă”, a declarat, pentru Agerpres, Dan Bittman.

“La noi fiecare vine cu câte o idee, după aceea începem să le îmbunătăţim, lucrăm fiecare pe partea lui, unul face linia vocală, melodică, altul se ocupă de orchestraţie, şi aşa mai departe. Ideea a fost în primul rând să nu stăm, să nu ne descalificăm la locul de muncă, cu se spune, şi să lucrăm împreună, să ne vedem, exact lucrurile care ne făceau plăcere şi în trecut, am încercat să le facem şi acum şi aşa s-a născut piesa”, spune Bittman.

El a precizat că noul single ar putea beneficia de un lyrics video, în condiţiile în care în interiorul trupei nu s-a vorbit despre realizarea unui videoclip.

“Nu ştiu când sau dacă va avea un videoclip, n-am vorbit despre asta. Nu cred că o să-i facem un videoclip, poate o să-i facem un lyric video, cum se face acum, adică un clip în care să apară textul, măcar să-l cunoască şi recunoască publicul, dar clip, nu ştiu dacă ne-am gândit şi la clip. S-ar putea face, dar n-am discutat asta cu colegii mei”, a afirmat artistul.

Dan Bittman a spus că aşteaptă şi îşi doreşte ca vara să vină cu ridicarea cât mai rapidă a restricţiilor, pentru ca publicul să revină la concerte, iar artiştii să urce pe scenă.

“Sper ca uşor-uşor să se revină la vechile obiceiuri. Văd că pentru vara asta se preconizează reeditarea unor festivaluri de marcă şi aşa mai departe. Însă, să-şi aducă aminte oamenii de Holograf şi de celelalte trupe şi să ne cheme din nou la evenimente, să avem din nou activitate normală. Adică trăim cu speranţa”, a mai spus Dan Bittman.

Unele din cele mai cunoscute piese ale trupei Holograf sunt „Ti-am dat un inel”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Vine o zi…”, „Cât de departe” sau „Primăvara începe cu tine”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram