/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Tânăr, suspectat de șantaj, după ce ar fi amenințat o fată de 21 de ani că va publica imagini indecente cu ea pe internet

07 mai 2021, ora 12:17

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, originar din satul Sipoteni, raionul Călărași, ar fi pus la cale o schemă de șantaj, amenințând o fată de 21 de ani că va publica pe internet mai multe imagini cu caracter intim. În acest mod, timp de un an, suspectul ar fi obținut în mai multe tranșe 74 de mii de lei. 

Poliția a fost sesizată acum două luni de către victimă. Ca urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații (INI) și Direcției generale urmărire penală, au stabilit că în perioada anilor 2019-2020, bănuitul, în comun și prin înțelegere prealabilă cu alte persoane, la moment neidentificate, intrând în posesia unor înregistrări video și foto cu caracter intim ale victimei, au amenințat-o cu publicarea acestora pe rețelele de socializare.

Astfel, pentru ca imaginile să nu ajungă în spațiul public, tânărul a cerut bani de la victimă, obținând în mai multe tranșe suma de 74 000 de lei. Suspectul și-a recunoscut vina parțial și este cercetat în libertate. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 10 ani sau o amendă de la 92 500 la 117 500 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram