Actriţa de la Hollywood a scris pe contul său de Instagram că e recunoscătoare că s-a putut vaccina împotriva COVID-19. Ea şi-a exprimat şi solidaritatea faţă de ţările mai puţin privilegiate, precum India.

Jennifer Aniston s-a vaccinat complet împotriva Covid-19 şi a declarat pe Instagram că se simte foarte bine şi este privilegiată că a putut avea acces la vaccin. Actriţa în vârstă de 52 de ani a scris: ”Din păcate, nu toţi suntem la fel de norocoşi. Gândurile mele merg către cei care nu au avut încă oportunitatea de a se vaccina şi nu se simt în siguranţă în preajma prietenilor şi a familiei”.

Ea şi-a exprimat şi solidaritatea faţă de alte ţări, în special India, care trece prin momente dificile din cauza epidemiei COVID-19.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!