Pentru sâmbătă, 8 mai, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează vreme instabilă, iar pe arii extinse vor cădea ploi de scurtă durată, local însoțite de descărcări electrice. Cerul va fi predominant noros spre variabil, iar presiunea atmosferică va fi normală.

Vântul va sufla din nord slab la moderat cu schimbarea direcției din sud-est, pe alocuri cu unele intensificări. La nord termometrele vor indica +15 grade Celsius, în zona de centru a țării temperatura aerului va ajunge până la +16 grade Celsius, iar la sud maxima termică va fi de +17 grade Celsius.

Pentru duminică, 9 mai, SHS prognozează cer variabil, fără precipitații, cu maxima termică de +19 grade Celsius. Pentru următoarea săptămână meteorologii prognozează cer variabil și maxime termice de până la +25 de grade Celsius.

Sursa: old.meteo.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!