/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop 9 mai/ Fecioarele au șansa de a acumula un capital pozitiv pe plan profesional

missing
09 mai 2021, ora 08:00

Horoscop Berbec – 9 mai 2021: Poate fi un moment favorabil reluării relațiilor cu cei din anturajul apropiat pe care i-ai neglijat sau față de care te-ai răcit chiar, din diferite motive.

Horoscop Taur – 9 mai 2021: Crește interesul pentru a intra în tot felul de combinații, care mai de care mai inteligente, pentru a-ți crește veniturile sau beneficiile de orice fel. Este bine totuși să fii prudent și corect în tot ce faci.

Horoscop Gemeni – 9 mai 2021: Începe o perioadă ceva mai relaxată pentru tine, care nu va aduce și rezultatele la care speri, decât cu condiția să te ocupi foarte serios de obținerea lor. Dar te vei simți mai bine în propria piele.

Horoscop Rac – 9 mai 2021: Încep să conteze mai mult sfaturile, sugestiile, chiar și cele pe care le primești prin vise sau inspirație. Așa vei reuși să te orientezi mai bine, chiar dacă nu va fi ușor.

Horoscop Leu – 9 mai 2021: Ai vrea să te alături grupului de prieteni care se ocupă de tot felul de lucruri pe care, altădată, le-ai fi considerat stupide. Ai nevoie și de astfel de momente, de destindere.

Horoscop Fecioară – 9 mai 2021: Ai șansa de a acumula un capital pozitiv de imagine pe plan profesional, pas cu pas, zi de zi. Ar trebui să reții însă că nu vine nimic de la sine, e nevoie de eforturi concentrate.

Horoscop Balanță – 9 mai 2021: Se pot deschide uși pe care le-ai crezut închise pentru tine, iar în felul acesta vei avea acces la persoane care te pot inspira să trăiești altfel, cu mai multă seninătate.

Horoscop Scorpion – 9 mai 2021: Începe o perioadă agitată pentru finanțele tale, din cauza unor planuri pe care ți le faci zi de zi, legate de investiții și cheltuieli. Problema e că unele dintre ele sunt deja depășite, iar tu nu știi asta.

Horoscop Săgetător – 9 mai 2021: Perioada următoare poate părea mult mai favorabilă bunei înțelegeri cu partenerii de orice fel. Totul devine mai lejer, dar și mai superficial, așa că e bine să fii prudent și serios în situațiile complicate.

Horoscop Capricorn – 9 mai 2021: Ai șansa de a descoperi sau redescoperi ce te-a atras la locul de muncă actual și de a munci cu drag. Și starea de sănătate se poate îmbunătăți pe baza unor informații pe care le vei obține mai ușor.

Horoscop Vărsător – 9 mai 2021: Sfera sentimentală se activează puternic, dar nu aduce și șansa unor relații stabile, profunde, așa cum ți le dorești. De acest aspect va trebui să te ocupi tu.

Horoscop Pești – 9 mai 2021: Începe să îți facă plăcere să te ocupi de casă, de familie, să dispară acea presiune care te îndemna să faci tot felul de lucruri. Le vei face și de acum înainte, dar cu inima ușoară.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram