/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Primarul unei comune din Fălești, răpus de COVID - 19. Avea 53 de ani

missing
09 mai 2021, ora 08:31

Primarul comunei Ișcălău din raionul Fălești s-a stins sâmbătă, în urma complicațiilor provocate de COVID – 19. Galina Muntean avea 53 de ani. Anunțul a fost făcut de echipa Partidului „Șor”, din care făcea parte.

„Vestea tristă ne-a lovit ca un trăsnet și ne-a lăsat un gol imens în sufletele noastre. Fără îndoială, Galina Muntean a plecat prea devreme dintre noi și a lăsat multă durere în urmă. Avea doar 53 de ani. A fost un om de o cumsecădenie rară, binevoitor și săritor la nevoie”, se menionează într-un mesaj de pe pagina de Facebook a Partidului „Șor”.

Galina Muntean a fost aleasă primar al comunei Ișcălău în anul 2019, pe listele Partidului „Șor”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram