Asistența Uniunii Europene și a Statelor Membre ale UE, în calitate de #EchipaEuropa, oferită în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova, este prezentă în toate regiunile țării, prin grădinițe de copii și școli renovate, afaceri locale lansate, spitale renovate, servicii sociale mai bune, oportunități pentru studenți prin programele educaționale și de mobilitate și multe alte domenii.

Astfel, în contextul Zilei Europei 2021, Delegația UE vă invită să participați la inițiativa „O fotografie despre Echipa Europa/Asistența Uniunii Europene în localitatea mea!”

Vă întrebați cum să participați? E foarte simplu! Găsiți în localitatea dumneavoastră un loc, instituție, afacere, organizație sau obiect de infrastructură care a beneficiat de suportul Uniunii Europene sau a Statelor Membre UE și faceți o fotografie și/sau un selfie, care arată acest suport.

Pozele le puteți posta pe orice rețea de socializare cu #ZiuaEuropei2021 #EchipaEuropa #UEpentruLocalitateaMea #(denumirea localității).

Toți participanții se pot înscrie la tombola cu premii în perioada 10-31 mai 2021 aici.

Detalii despre regulamentul activității sunt disponibile aici.

Foto: Facebook/ Europe Day in Moldova

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!