Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a câștigat turneul mondial de calificare de la Sofia, Bulgaria, care s-a desfășurat în perioada 6 – 9 mai curent. Astfel, sportivul moldovean va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Victor Ciobanu a obținut victorie tehnică în finala cu armeanul Armen Melikyan, anunță Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Campionul mondial Under 23 din 2019 a făcut semn la arbitru că nu va lupta, ambii sportivi fiind deja calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Anterior, conducătoarea comitetului de organizare japonez, Seiko Hashimoto, a declarat că Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie – 8 august) ar putea avea loc cu porţile închise.

Anunțul a fost făcut cu mai puţin de trei luni înaintea startului evenimentului amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!