/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Luptătorul de stil greco-roman care va reprezenta R. Moldova la Jocurile Olimpice de la Tokyo

missing
10 mai 2021, ora 10:16

Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a câștigat turneul mondial de calificare de la Sofia, Bulgaria, care s-a desfășurat în perioada 6 – 9 mai curent. Astfel, sportivul moldovean va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Victor Ciobanu a obținut victorie tehnică în finala cu armeanul Armen Melikyan, anunță Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Campionul mondial Under 23 din 2019 a făcut semn la arbitru că nu va lupta, ambii sportivi fiind deja calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Anterior, conducătoarea comitetului de organizare japonez, Seiko Hashimoto, a declarat că Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie – 8 august) ar putea avea loc cu porţile închise.

Anunțul a fost făcut cu mai puţin de trei luni înaintea startului evenimentului amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram