/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de un „Volkswagen” în raionul Sîngerei

missing
10 mai 2021, ora 16:49

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de 9 mai curent, aproximativ la ora 23:00, în apropiere de localitatea Biruința din raionul Sîngerei. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de o mașină.

La fața locului, polițiștii au stabilit că, automobilul de marca „Volkswagen”, la volanul căruia se afla un bărbat de 33 de ani, deplasându-se din direcția orașului Florești spre Bălți, din cauza vizibilității reduse, a lovit un pieton care se deplasa pe carosabil.

În urma impactului, pietonul a primit diverse traumatisme fiind transportat la Spitalul Raional Bălți, unde ulterior a decedat.

Polițiștii au stabilit identitatea victimei. Este vorba despre un bărbat de 51 de ani, locuitor al satului Iabloana din raionul Glodeni.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram