/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Atenție! Traficul rutier pe două străzi din Capitală, suspendat

missing
11 mai 2021, ora 17:32

Atenție, șoferi! Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 11 mai 2021 – 14 mai 2021 inclusiv, va fi suspendat traficul rutier pe strada Anton Crihan, pentru executarea lucrărilor de pozare a rețelelor exterioare de apeduct.

Mai mult, în perioada 17 mai 2021 – 21 mai 2021, va fi suspendat traficul rutier pe strada Universității, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelei de apeduct.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram